1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Peygamber Sevdalıları Kutlu Doğum Etkinliği Düzenleyecek

Peygamber Sevdalıları Kutlu Doğum Etkinliği Düzenleyecek

Peygamber Sevdalıları Platformu öncülüğünde Adilcevaz’da Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlenecek.

A+A-

Peygamber Sevdalıları Platformu öncülüğünde Adilcevaz’da Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlenecek.

Peygamber Sevdalıları Platformu Adilcevaz tertip komitesi, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri münasebetiyle program düzenleyecek.

Adilcevaz’da geleneksel olarak düzenlenen Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde bu yıl da Peygamber Sevdalıları Platformu Adilcevaz tertip komitesi önemli bir etkinliği halkla buluşturacak. 3 Nisan 2016 Pazar günü Saat: 13.30’da Adilcevaz Çarşı meydanında düzenlenecek olan etkinliğe tüm ilçe halkı davet edildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Adilcevaz tertip komitesi tarafından yapılan açıklamada; "Etkinliğimizde Kur’an-ı Kerim tilavet edileceği gibi mevlid-i şerif okunacak, ilahiler ve ezgiler söylenecek ve Peygamber Efendimizi anlatan konuşmalar yer alacaktır. Adilcevaz’da düzenleyeceğimiz mevlit programına bay-bayan tüm halkımız davetlidir. Yaşlı genç demeden herkesin etkinliğimizde yer alması bizleri onurlandıracaktır."

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7435 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.