1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Osmanlı Ocakları Ahlat Şubesinden Başkan Gürsoy’a Plaket

Osmanlı Ocakları Ahlat Şubesinden Başkan Gürsoy’a Plaket

Ahlat Osmanlı Ocakları İlçe Başkanı Ertuğ Buğra Azapağası ve Ak Parti Ahlat İlçe Başkanı Oğuz Atılgan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret ederek Plaket takdim ettiler.

A+A-

Ahlat Osmanlı Ocakları İlçe Başkanı Ertuğ Buğra Azapağası ve Ak Parti Ahlat İlçe Başkanı Oğuz Atılgan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret ederek Plaket takdim ettiler. 

Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy’a teşekkür etmek maksadı ile ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Osmanlı Ocakları Ahlat İlçe Ertuğ Buğra Azapağası, "Göreve başladığı günden itibaren çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Adilcevaz Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmalar bizleri çok memnun etmiştir. Sadece ilçe halkı ilde değil bölgede yaşayan vatandaşların hepsiyle samimi ve yakın ilişkiler kurması yetim, yoksul ve dul aileler konusundaki hassasiyeti takdir edilecek türdendir. Ahlat Osmanlı Eğitim Ocağı İlçe Başkanlığı olarak Adilcevaz Belediye Başkanımızı ziyaret ederek teşekkür mahiyetinde bir plaket vermek istedik" diye konuştu. 

Ahlat AK Parti İlçe Başkanı Oğuz Atılgan ise Osmanlı Ocaklarının kuruluş mahiyeti, faaliyetleri ve oluşumu hakkında Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a bilgi verdi. 


Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy ise, "Osmanlı Ocaklarının Sayın Cumhurbaşkanımızla olan yakınlığı ve kuruluş amacı çok açıktır. Osmanlı Ruhunun yeniden canlanması için kurulan bu teşkilat inşallah yapacağı çalışmalarla herkese gereken mesajı verecektir. Bu ziyareti gerçekleştiren Ahlat ilçesi Osmanlı Eğitim Ocakları İlçe Başkanı Ertuğ Buğra Azapağası ve Ak Parti Ahlat İlçe Başkanı Oğuz Atılgan’a teşekkür ediyorum" dedi.

bzb_65656565.jpg

Bu haber toplam 4568 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.