1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Müftülerden Başkan Necati Gürsoy’a Ziyaret

Müftülerden Başkan Necati Gürsoy’a Ziyaret

Bitlis İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani, beraberindeki müftülerle birlikte Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani, beraberindeki müftülerle birlikte Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti. Ziyarete İl Müftü Yardımcısı Ramazan Çiftçi, Ahlat Müftüsü Orhan İmamoğlu, Adilcevaz Müftü Vekili Muharrem Kümürçen ve ilçe vaizi Abdullah İlhan da eşlik etti.

Adilcevaz’da düzenlenen müftüler toplantısına katılmak üzere ilçeye gelen müftüler, kurum ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u da ziyaret ederek, ibadethanelere yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Gürsoy, kurumlar arası işbirliğine her zaman büyük önem verdiklerini belirterek, "İlçemizde kurumlar arası işbirliği çok güzel yürütülüyor. Bu kapsamda ilçe müftülüğümüz ile de koordineli olarak işbirliği içerisindeyiz. İbadethanelerimizin inançlarını yaşamak isteyenler için daha yakışır hale gelmesine destek veriyoruz. Din görevlilerimizi önemsiyoruz. Camilerimizin daha güzel hale gelebilmesi için imkânlarımız ölçüsünde destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra Belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Gürsoy, misafirlerine çeşitli ikramlarda da bulundu.

dsc_0003-010.jpgdsc_0005-020.jpgdsc_0006-012.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2570 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.