1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Minik Öğrenciler İtfaiyeden Bilgiler Aldı

Minik Öğrenciler İtfaiyeden Bilgiler Aldı

Bitlis’in Adilcevaz TOKİ Şehit Yusuf Sayan İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, Adilcevaz Belediyesi İtfaiye Amirliğini gezerek bilgi aldı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz TOKİ Şehit Yusuf Sayan İlkokulu 1-B sınıfı öğrencileri, Adilcevaz Belediyesi İtfaiye Amirliğini gezerek bilgi aldı.

İtfaiye çalışanları ve itfaiye araçlarına küçük yaştan beri merak saran minik öğrenciler, öğretmenleri Gizem Sever ile birlikte Adilcevaz Belediyesi İtfaiye Amirliği’ne gerçekleştirdikleri gezide, itfaiye araçları ile itfaiye çalışmaları ve yangın söndürmelerde kullanılan bütün araçları görerek, bilgi sahibi oldu.

İtfaiye Amiri Fuat Tutçu’dan ekipman ve çalışmaları hakkında bilgi alan minik öğrenciler, yangın ihbar hattı, araç siren sesi ile yangın söndürme çalışmalarında kullanılan kıyafetler hakkında detaylı bilgiler aldı.

Adilcevaz Belediyesi İtfaiye Amiri Fuat Tutçu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Çocuklarımıza yangın öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler, evlerinde kibrit, çakmak gibi yakıcı maddelerle oynamamaları, elektrik prizlerine çeşitli cisimler sokmamaları gibi konularda bilgilendirmelerde bulunduk ve çocuklarımıza itfaiye araçlarımızın tanıtımlarını gerçekleştirdik" dedi.

img-20170308-wa0008.jpgimg-20170308-wa0011.jpgimg-20170308-wa0014.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5647 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.