1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Malatya’da TÜRŞAD Voleybol Takımımıza Çirkin Saldırı

Malatya’da TÜRŞAD Voleybol Takımımıza Çirkin Saldırı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Adilcevaz TÜRŞAD voleybol takımımıza çirkin saldırıda bulunuldu.

A+A-

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Adilcevaz TÜRŞAD voleybol takımımıza çirkin saldırıda bulunuldu.

Adilcevaz TÜRŞAD voleybol takımımız 5’inci haftanın erteleme maçında Malatya Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın birinci setinde protokolde gergin anlar yaşandı. Müsabaka 23-20 Malatya Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğüyle devam ederken, TÜRŞAD voleybol takımımız mola aldı. Mola esnasında protokoldeki izleyicilerle TÜRŞAD voleybol takımı yöneticileri arasında sözlü tartışma yaşandı.

Malatyalı taraftarların, TÜRŞAD oyuncularına küfür etmeleri sonucu gerginlik yaşanırken Malatyalı yöneticilerinde olayı yatıştıracağına daha çok alevlendirmesi olayın büyümesine neden oldu. Tartışma sonrası protokol tribünündeki masa ve sandalyeler yerle bir olurken, emniyet görevlileri olayı daha da büyümeden önledi. Bu sırada müsabaka hakemleri soyunma odasına gitti.

Yaşanan tartışma nedeniyle müsabaka uzun süre dururken, emniyet görevlileri tribündeki herkesi dışarı çıkarttı. Emniyet görevlilerinin salonu tamamıyla boşaltıp, güvenlik önlemi almasının ardından hakemler yeniden sahaya çıktı ve müsabaka kaldığı yerden devam etti. Gergin anların yaşandığı müsabakadan ekibimiz 3-1 mağlubiyetle ayrıldı.

mbb-tursad1.jpgmbb-tursad4-001.jpg
www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 19384 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.