1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Mal Müdürü Umut Vural’dan Başkan Gürsoy’a Ziyaret

Mal Müdürü Umut Vural’dan Başkan Gürsoy’a Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi Mal Müdürü Umut Vural, Vergi Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçesi Mal Müdürü Umut Vural, Vergi Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

Mal Müdürü Umut Vural, 28. Vergi Haftası dolayısıyla personeliyle birlikte Başkan Gürsoy’u makamında ziyaret ederek kendisine çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, vergi konusunda toplumun tüm kesimlerinin hassas davranması gerektiğini belirterek, "Bir ülkede vergi, devletin halka hizmet sunabilmesi ve toplumun kesimleri arasında gelir aktarımı yapabilmesi için gerekli kaynakları sağlanmasının mekanizmasıdır. Devletlerin kurulması ve varlıklarını sürdürebilmeleri için hayati önem taşıyan unsurların başında ekonomi gelmektedir. Güçlü, bağımsız, devlet ekonomilerinin temel kaynağı ise vergidir. Vergi vermek her vatandaşın en kutsal bir görevidir. Vatandaşın ödediği verginin hizmet olarak geri dönmesini beklemesi kadar doğal bir şey olamaz. Bizler de aldığımız vergilerle ilçemize yatırımlar yapmaktayız. Üreten, istihdam sağlayan ve kazancından ülkemizin kalkınması için vergi vererek bu kutsal görevi yerine getiren vatandaşlarımızın ve bu kutsal görevin sağlıklı bir şekilde yürümesini bütün özverileriyle tüm zorluklara rağmen sağlamaya çalışan Maliye çalışanlarımızın 28. Vergi Haftasını yürekten kutluyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

img-20170310-wa0016.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7921 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum