1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. MADER Üyelerinden Başkan Necati Gürsoy’a Ziyaret

MADER Üyelerinden Başkan Necati Gürsoy’a Ziyaret

Mersin Adilcevazlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (MADER) yönetim kurulu üyeleri, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

A+A-

Mersin Adilcevazlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (MADER) yönetim kurulu başkanı Müslüm Duru ve yönetim kurulu üyeleri, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında Dernek Başkanı Müslüm Duru ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Gürsoy, ilçeye yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Belediye başkanı Necati Gürsoy yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Mersin'den ilçemize gelen hemşerilerimizi burada görmekten mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Mersin’de faaliyet gösteren derneğimiz, ilçemiz dışında yaşayan hemşerilerimize her türlü imkânı ve hizmeti sunmaya çalışmaktadır. Bizde belediye olarak her zaman vakıf ve derneklerimizin yanındayız. Sivil toplum kuruluşları, toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahiptir. İlçemizdeki sivil toplum kuruşlarıyla birlikte hareket ederek ortak projeler üretip bunları hayata geçirmek istiyoruz. Adilcevaz'ın dışarıda yaşayan ve kendisini yetiştirmiş hemşerilerimizin ilçemizi yalnız bırakmamasını ve her türlü konuda yardımlarını esirgememelerini istiyoruz. Adilcevaz'ımız çok güzeldir, hep beraber el birliği ile ilçemizi kalkındırmanın yollarına bakacağız. İlçemiz dışında yaşayan hemşerilerimizden de istirhamım hem ilçemize yatırım yapsınlar hem de tatillerini geçirmeleri için onları ilçemize bekliyoruz. Her zaman hemşerilerimizden doğup büyüdükleri huzur şehri olan ilçemize sahip çıkmalarını istiyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğinizi daim eylesin. Ziyaretlerinden dolayı değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek Başkanı Müslüm Duru ve yönetim kurulu üyeleri ise, Başkan Necati Gürsoy’a misafirperverliği ve ilgisinden dolayı teşekkür etti.

img-20190708-wa0005.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3562 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.