1. HABERLER

  2. EĞLENCE

  3. MADER Mersin’deki Hemşerilerimizi Piknik Şöleninde Buluşturdu

MADER Mersin’deki Hemşerilerimizi Piknik Şöleninde Buluşturdu

Mersin’de yaşayan Adilcevazlılar, MADER tarafından düzenlenen 11’inci piknik ve kültür şenliklerinde bir araya gelerek hasret giderip gönüllerince eğlendi.

A+A-

Mersin’de yaşayan Adilcevazlılar, MADER tarafından düzenlenen 11’inci piknik ve kültür şenliklerinde bir araya gelerek hasret giderip gönüllerince eğlendi.

Mersin Adilcevazlılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (MADER), Mersin Erdemli çamlığında piknik ve kültür şenlikleri etkinliği düzenledi. Hemşerilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da katıldı. Etkinliğe telefonla bağlanan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Sabah kahvaltısının ardından sunuculuğunu Suat Yılmaz’ın yaptığı etkinlikte, hemşerilerimiz gün boyu halaylar çekerek gönüllerince eğlendi. Farklı kategorilerde düzenlenen çeşitli yarışmalarda katılımcılar kıyasıya yarıştı. Şölen kapsamında düzenlenen yarışmalarda oldukça heyecanlı geçti. En çekişmeli yarışma halat çekmede yaşandı. Halat çekme yarışmasında 4 takımın katıldığı ve çekişmeli geçen yarışmada birinciliği Hıdırşah-Alacaatlı karması, ikinciliği zorerler Orta Mahalle, üçüncülüğü ise Karakışlar ve Bayıllar aldı. Renkli görüntülerin oluştuğu yarışmaların sonunda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Dernek Başkanı Müslüm Duru, güzel bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, "Mersin’de yaşayan hemşerilerimizin kaynaşmaları ve birbirlerinden kopmamaları amacıyla piknik şöleni düzenledik. Hemşerilerimizin kaynaşmalarını çok önemsiyorum. Gayemiz Adilcevazlılar olarak bir araya gelip güç birliği içerisinde sosyal etkinliklerimizin yanı sıra gelenek ve göreneklerimizi yaşatmaktır. Hemşerilerimiz arasındaki bu tür kaynaşmalar her geçen gün daha güçlü olmalıdır. Düzenlemiş olduğumuz etkinliğimize katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

img-20180507-wa0003.jpgimg-20180507-wa0001.jpgimg-20180507-wa0007.jpgimg-20180507-wa0005.jpgimg-20180507-wa0014.jpgimg-20180506-wa0023.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 6164 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.