1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. MADER Hemşerilerimizi Kapadokya Gezisine Götürdü

MADER Hemşerilerimizi Kapadokya Gezisine Götürdü

Mersin'de faaliyet gösteren Mersin Adilcevazlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (MADER), hemşerilerimizi Kapadokya gezisine götürdü.

A+A-

Mersin'de faaliyet gösteren Mersin Adilcevazlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (MADER), hemşerilerimizi Kapadokya gezisine götürdü.

Dernek Başkanı Müslüm Duru, çok güzel ve keyifli bir gezi düzenlediklerini ifade ederek, bundan sonra da bu tür gezilerin devam edeceğini belirtti.


HEMŞERİLERİMİZ MERSİN’DE PİKNİK ŞÖLENİNDE BULUŞACAK

Mersin’de yaşayan hemşerilerimiz, Mersin Adilcevazlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (MADER) öncülüğünde 10’uncusu düzenlenecek olan piknik şöleni ve kültür etkinliklerinde bir araya gelecek. Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un da katılacağı Mersin Kuyuluk çamlığındaki etkinliğe, mahalli sanatçılardan Bünyami Babahan’ın söyleyeceği türküler eşliğinde sürprizlerle dolu güzel bir gün geçirecekler.

Dernek Başkanı Müslüm Duru, 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü düzenleyecekleri etkinliğe, çevre il ve ilçelerde yaşayan herkesi beklediklerini söyledi.


YASAL UYARI: Bu haber www.adilcevaz13.com tarafından yazılmıştır. Sitemizdeki haber ve fotoğraflar kaynak gösterilmeden gazete, dergi ve İnternet sitelerinde kullanılamaz. Aksi halde tarafımızca yasal işlem başlatılacaktır.


img-20170514-wa0002.jpgimg-20170514-wa0010.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3023 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum