1. HABERLER

  2. KYK Yurdunda Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

KYK Yurdunda Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Bitlis’in Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumunu Müdürlüğünce Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumunu Müdürlüğünce Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

KYK yurdunda iki gün süren etkinliklerde kız ve erkek öğrenciler için ayrı programlar düzenlendi. Düzenlenen programa yurtta kalan öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Program Merkez Şerefiye Camii imamı Bedrettin Akkoyun tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Ulu Camii imamı İsmail Yılmaz, öğrencilere Peygamber efendimizin hayatından kesitler anlattı. Program sinevizyon gösterisi ve öğrencilerin okumuş olduğu ilahi ve şiirlerle devam etti.

Yurt müdürü Özcan Beşkardeş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Yurdumuzda kalan öğrencilerimizle manevi günleri hatırlama ve onu yaşatma adına olsun zaman zaman hem erkek bloğunda hem de kız bloğunda faaliyetlerimizi yürütmekteyiz. Bugünde Peygamber efendimizin doğum günü münasebetiyle kutlu doğum programını öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik. Ayrıca imam arkadaşlarımızın katkısıyla çok güzel bir program gerçekleştirdik. Yurt müdürlüğü olarak, bu mübarek günü öğrencilerimizle ve personelimizle birlikte kutladık. Böylesine güzel etkinlikler hem öğrencilerimizin kendi aralarında hem de idare ile daha güzel iletişimine vesile olmaktadır. Biz yurt olarak öğrencilerimizle birlikte sosyal kültürel ve maneviyatı güçlü programlar yapmaya devam edeceğiz. Ben buradan programımıza anlam katan ve emeği geçen başta imam arkadaşlarımıza, öğrencilerimize ve personelime çok teşekkür ederim" dedi.

Peygamber efendimizin veda hutbesinin okunmasının ardından yapılan dualarla program sona erdi. Programa Alacatlı Camii imami Zeyit Ceylan ve Tahtaköprü Camii imamı Yahya Yüzer de katıldı.

img-20170428-wa0011.jpgimg-20170428-wa0015.jpgimg-20170428-wa0034.jpgimg-20170428-wa0037.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5282 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum