1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. KYK Öğrencileri Sabah Namazında Buluştu

KYK Öğrencileri Sabah Namazında Buluştu

Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu öğrencileri, Bekir Efendi Camisinde sabah namazında buluştu.

A+A-

Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu öğrencileri, Bekir Efendi Camisinde sabah namazında buluştu.

İlçemizin başarılı idarecilerinden KYK Adilcevaz Yurt Müdürü Özcan Beşkardeş ve yurt personeli organizesinde gerçekleştirilen programda, yurt öğrenci ve personelinin katılımı ile Bekir Efendi Camiinde sabah namazı kılındı.

Gerçekleştirmiş olduğu sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, seminerler, konferanslar gibi etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu, güzel bir etkinlik daha tertipledi. Bekir Efendi camisinde kılınan sabah namazının ardından imam İsmet Arslan tarafından öğrencilere İslami konular hakkında bilgiler verildi.

Yurt Müdürü Özcan Beşkardeş, bu tür programlara öncülük etmelerinin, öğrencilerin manevi yönden gelişimlerine büyük katkı sağladığını ifade ederek, "Yurtlarımızda kalan gençlerimize sosyal, kültürel, sportif etkinliklerin yanı sıra manevi yönden de gelişmeleri için faaliyetler tertipliyoruz. Gençlerimizin düzenlemiş olduğumuz programımıza ilgi göstermesi bizi çok memnun etti. Bu tür etkinlikler sayesinde aynı zamanda öğrencilerimizin hem manevi olarak hem de kendi aralarında ki kaynaşmalarını sağlıyoruz. Buda öğrencilerimizin iletişimi güçlendiriyor. İnşallah bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz" dedi.

Sabah namazı sonrası öğrencilere çorba ve çay ikram  edildi.

img-20181014-wa0006.jpgimg-20181014-wa0000.jpgimg-20181014-wa0002.jpgimg-20181014-wa0003.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4000 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.