1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Kurban Bayramı Öncesi Mezarlıklarda Hummalı Çalışma

Kurban Bayramı Öncesi Mezarlıklarda Hummalı Çalışma

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi ekipleri, kurban bayramı öncesi ilçe merkezinde bulunan mezarlıklarda bakım ve yabani ot biçme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi ekipleri, kurban bayramı öncesi ilçe merkezinde bulunan mezarlıklarda bakım ve yabani ot biçme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Park ve Bahçeler Birimi'ne bağlı ekipler, ilçenin genelindeki mezarlıklarda temizlik ve düzenleme çalışmaları yaparak vatandaşların ziyaretlerini daha huzurlu ve temiz bir ortamda gerçekleştirmeleri için yoğun çaba sarf ediyor. Ekipler, vatandaşların Kurban Bayramı arifesi ve bayram süresince rahat ve huzurlu bir şekilde mezarlık ziyareti yapabilmeleri amacıyla makinelerle otları biçti, kapsamlı temizlik çalışmaları yaptı.

Vatandaşların kabir ziyaretlerini daha temiz ve güvenli şekilde yapabilmeleri amacıyla devam eden çalışmalarda; ilçede bulunan 11 mezarlık bayram öncesi kabir ziyaretlerine hazır hale getirildi.

Belediye Başkanı Av. Abdullah Akbaba, vatandaşların kabir ziyaretlerini daha temiz ve ferah bir ortamda yapabilmeleri için mezarlıkların bakımı konusunda titizlikle çalıştıklarını ve gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirtti.


dsc-0002-005.jpgdsc-0004-004.jpgdsc-0012-008.jpgdsc-0023-009.jpgdsc-0026-006.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 735 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.