1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kervansaray Restaurant’ın Yeni Şubesi Hizmete Girdi

Kervansaray Restaurant’ın Yeni Şubesi Hizmete Girdi

Bitlis’in Adilcevaz İlçesinde hizmet veren Kervansaray Restaurant, Öğretmen evi binasında ikinci şubesini hizmete açtı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz İlçesinde hizmet veren Kervansaray Restaurant, Öğretmen evi binasında ikinci şubesini hizmete açtı.

İşletme sahibi Aydın Öğmen tarafından ilçe sahilinde bulunan Öğretmen evi binasında hizmete giren yeni işyerinin açılışını Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, Belediye Başkanvekili Nevzat Karayel ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Savaş Dalgıç yaptı.

Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, açılan işyerinin ilçeye ve işyeri sahiplerine hayırlı olmasını temenni ederek, "İlçemizde yeni bir işyeri açılışını yapıyoruz. Bu işyerinin ilçe halkına ve ilçede görev yapan memurlarımıza kaliteli ve güzel hizmet vereceğini temenni ediyorum. Böyle güzel işyerlerinin ilçemizde açılmasından son derece mutlu oluyoruz. İşyerinin ilçemize ve işletme sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Belediye Başkanvekili Nevzat Karayel ise, açılan işyerinin ilçe halkına ve işyeri sahiplerini hayırlı olmasını diledi.

İşyeri sahibi Aydın Öğmen ise, Kurum amirleri ve vatandaşların açılışa katılmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Adilcevaz halkına en iyi şekilde hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

dsc_0082-006.jpgdsc_0093-006.jpgdsc_0101-013.jpgdsc_0104-006.jpgdsc_0107-004.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 8424 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum