1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Kadir Köstekçi Yeniden Başkan Oldu

Kadir Köstekçi Yeniden Başkan Oldu

Girişim Kültür ve Yardımlaşma (GKY) Derneği 4. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

A+A-

Girişim Kültür ve Yardımlaşma (GKY) Derneği 4. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Üyelerin katılımı ile gerçekleşen kongrede tek aday olan Av. Kadir Köstekçi yeniden oy birliği ile başkan seçildi.

Av. Kadir Köstekçi yapmış olduğu açıklamada; "Derneğimiz kurulduğu günden bu yana çok güzel hizmetlere imza atmıştır. Şöyle ki, Derneğimiz her sene 15 öğrenciye burs vermekte, açtığı kurslarla yüzlerce kişiye sertifika kazandırmıştır. Yine toplumsal bilinç oluşturmak için çeşitli faaliyetlerde bulunmuş, başta basın açıklaması ve diğer yollarla milli manevi ve diğer önemli konularda hassasiyetimiz ortaya konulmuştur. Yine Başta Bitlis Medeniyet Platformu olmak üzere tüm organizasyonlarda ilçemiz güzel bir şekilde temsil edilmiştir. İlçe turizmine katkı sunmak amacı ile tekne ve dalgıçlık turizmi projelerimiz devam etmektedir. Yakında inşallah bu projelerin meyvelerini hep beraber toplamaya başlayacağız. Yine ilimizin en büyük eksikliklerinden birinin tanıtım eksikliği olduğunu görüp buna ilişkin çalışmalar başlattık. İlk olarak ilçemizde bir tanıtım filmi çektik. Ayrıca bir de klip çekmeyi planlıyoruz. Film ve kliplerimizi önemli kişi ve kuruluşlara göndererek ve yarışmalara katılarak ilimizi en güzel şekilde tanıtmak istiyoruz.

Ayrıca ilimizi üst liglerde temsil edecek bir spor kulübü kurma çalışmamız da söz konusudur. Bununla birlikte kurumlarımızın da desteği ile önemli kişi, yazar, yönetmen, oyuncu, tarihçileri, tiyatro gruplarını ilçemize getirip kültür sanat günleri düzenlemeyi planlıyoruz. Yani önümüzde zor ve sıkıntılı bir süreç vardır. Bu nedenle ekibimizi genişlettik. Bu yolda bizle birlikte hareket edecek herkese kapımız açıktır. İnşallah hep beraber güzel hizmetler yapmak nasip olur. Yeni ekibe de görevlerinde başarılar dilerim" dedi.

img-20171029-wa0026.jpgimg-20171029-wa0028.jpgimg-20171029-wa0031.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7817 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum