1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İzmirli İşadamlarından Adilcevaz’a Ziyaret

İzmirli İşadamlarından Adilcevaz’a Ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir şubesi Yönetim Kurulu başkanı Avukat Şerafettin Gücü ve beraberindeki 25 kişilik işadamı Bitlis’in Adilcevaz ilçesini ziyaret etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir şubesi Yönetim Kurulu başkanı Avukat Şerafettin Gücü ve beraberindeki 25 kişilik işadamı Bitlis’in Adilcevaz ilçesini ziyaret etti.

ASKON heyeti gerçekleştirdiği 8. İş Geliştirme programı kapsamında Bitlis ve ilçelerine çıkarma yaptı. Adilcevaz’a gelen işadamları ilk olarak Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti. Ardından Başkan Gürsoy ile birlikte ilçedeki Su Kayağı tesisini ziyaret eden işadamları, bölgenin ilk ve tek Su Kayağı tesisinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek işadamlarına ilçenin güzelliklerinden bahsetti.

Adilcevaz’ın doğal ve tarihi güzelliğiyle yaşanılabilecek güzel bir ilçe olduğuna değinen Başkan Necati Gürsoy, "İlçemiz Süphan Dağı eteklerinde yer alan ve Van Gölü’ne kıyısı olan tarihi ve doğasıyla yeşille mavinin bir arada bulunduğu güzel bir ilçedir. İlçemiz doğal güzellikleriyle bölgemizin en güzel yerlerinden biridir. İlçemiz tarihi yapıların ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Van Gölü’nde Su Kayağı yapılabilmekte ve aynı zamanda Süphan Dağı’na tırmanacak olan dağcılar içinde bir turizm merkezidir. İlçemizin tarıma ve hayvancılığa dayalı bir ekonomisi var. Tarım alanında ilçemizde dünyaca ünlü Adilcevaz cevizi yetiştirilmektedir. Bu cevizimizden aynı zamanda ceviz reçeli yapmaktayız. Sizleri burada görmek bizim için bir mutluluktur. Bölgemizin en güzel yerlerinden biri olan ilçemize yatırımların gelmesi en büyük arzumuzdur. Buralara sahip çıkmamız ve burada doğanı burada doyurmak lazım. Bu nedenle siz değerli işadamlarımızın buralara yapacağı yatırımları çok önemsiyoruz" dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir şubesi Yönetim Kurulu başkanı Avukat Şerafettin Gücü ise, Bitlis ve ilçelerini çok beğendiklerini ifade ederek, "İzmir’de faaliyet gösteren ASKON üyesi işadamlarımızla birlikte Bitlis ve İzmir arasında ticaret köprüsü kurarak işadamlarımızı Bitlis ve ilçelerine yatırıma teşvik etmek amacıyla buradayız. Gelip gördük ki artık eskisi gibi buralarda terör olayları ve karmaşa kalmamış. Bu güzel yerlerin gerçekten yatırıma ihtiyacı var. İşadamlarımızın Bitlis ve ilçelerine yatırım yapması için elimizden gelen desteği sağlayacağız" dedi.

dsc_0075-023.jpgdsc_0030-029.jpgdsc_0056-008.jpgdsc_0061-014.jpgdsc_0072-013.jpgdsc_0080-014.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 19799 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.