1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. İstanbul’da Adilcevaz Sosyal Eğitim Kültür ve Tarih Vakfı Kuruldu

İstanbul’da Adilcevaz Sosyal Eğitim Kültür ve Tarih Vakfı Kuruldu

İstanbul’da yaşayan Adilcevazlılar, Adilcevaz Sosyal Eğitim Kültür ve Tarih Vakfı’nı (ADİLSEV) kurdu.

A+A-

İstanbul’da yaşayan Adilcevazlılar, Adilcevaz Sosyal Eğitim Kültür ve Tarih Vakfı’nı (ADİLSEV) kurdu.

Kurulan vakıf sayesinde ilçenin tarihi ve kültürünün tanıtımı yapılarak, birlik ve beraberlik içerisinde hemşerilerimizin dayanışmaları sağlanacak.

Vakıf kurucularından Aydın Okuyucu, vakfın kuruluş aşamasının sağlanmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Yaklaşık yedi ay önce çok kıymetli hemşerilerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunurken sıladan uzakta ilçemize ait bazı hasletleri yaşamak ve yaşatmak, çeşitli vesilelerle bir araya gelerek ilçemizin tanıtımını yapmak, Kültürümüzü yaşamak ve bizden sonraki kuşakların öğrenmelerine fırsat yaratmak, Hemşerilerimizle dayanışma içinde olmak, üniversitede okuyan kardeşlerimize burs imkanı sağlamaya çalışmak, Hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde olmak için faaliyetlerimizi vakıf kurarak bu çatı altında sürdürmek kararını aldık. Dolayısıyla vakıf kurma ile ilgili işin prosedür sorumluluğunu ve mali yükümlülüğünü yerine getirerek müracaatımızı yaptık. Çıktığımız bu anlamlı yolda Allah bizleri mahcup etmedi ve 17 Temmuz 2018 tarihinde mahkeme kararınca vakfımızın tescili yapıldı.


Vakfın kurulması için başından beri birlikte hareket ettiğimiz; Güven Güver, Nevzat Yüzer, Murat Eken, Vedat Göksoy, Hasan Göksoy, Ali İhsan Göksoy, Ertan Karahan, Neşet Özarpacı, Alpaslan Şahin, Murat Karabalık, Sait Kandemir, Murat Doğanay, Muhittin Doğanay, Sedat Şanlı, Maşallah Karahan, Erdem Değirmenci, Feyzullah Yılmaz, Fatih Yıldırım, Talat Şahin, Olcay Akbaş, Şahin Çokyaman, Güray Cacıkçı ile birlikte dost ve hemşerilerime, yine bu süreçte bizlere maddi ve manevi destek sağlayan, yanımızda olan tüm hemşerilerimize şahsım ve birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Kısa adı 'ADİLSEV' olan vakfımızın adilcevazımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, yüce Allahtan Hayırlı hizmetler yapmayı bizlere ve bizlerden sonra bayrağı devir alacak kişilere nasip etmesini niyaz ediyorum" dedi.

img-20180719-wa0017.jpgimg-20180719-wa0018.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 11520 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum