1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. İşadamlarından Başkan Necati Gürsoy’a Ziyaret

İşadamlarından Başkan Necati Gürsoy’a Ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bitlis Şubesi Başkanı İlker İbiş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bitlis Şubesi Başkanı İlker İbiş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, işadamlarının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, "Memleketimizin gelişmesi ve kalkınması gerçekten çok önemlidir. Memleketimiz çok güzel bir memlekettir. Özellikle Van Gölü havzasının ayrı bir özelliği vardır. Bizim arzumuz devletimizin yanı sıra işadamlarımızın da buralara yatırımlar yaparak buraları istediğimiz bir noktaya getirebilmektir. Hep birlikte memleketimiz için hizmet etmek zorundayız. Kendim daha önce Ankara’da oturmaktaydım ancak daha önce yaptığımız görevler neticesinde elde ettiğimiz bilgi ve birikimlerimizi değerlendirmek için memleketimize geldik. Biz sizin gibi işadamları ile birlikte el ele vererek bir şeyler yapabilme çabası içerisindeyiz. İnşallah hep birlikte el ele vererek memleketimizi daha iyi yerlere getireceğiz. Arkadaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Dernek olarak yapacakları çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren ASKON Bitlis şubesi Başkanı İlker İbiş ise, Bitlis ve ilçelerine kurumlarla işbirliği yaparak projeler üretme gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek, "Merkezi İstanbul'da olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) ülkemiz genelinde yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte yaklaşık 125 bine yakın personeli bulunmaktadır. ASKON’un 28. Şubesini Bitlis’te açtık. Derneğimizin kuruluş ve müteşebbislerle sağlıklı ilişkiler kurmayı amaçlayan bir yapısı bulunmaktadır. Bizim amacımız bu derneği memleketimize getirip burada memleketimize hizmet edebilmektir. Bizim önceliğimiz Ahlat ilçemizdir ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabi aynı zamanda diğer ilçelerimiz ile ilgili de faaliyetlerimiz olacak. Ancak şuanda ülkemizin durumu malum, istenmeyen olaylar oluyor. Bu durumdan bizlerde etkilenmekteyiz. Fakat siz değerli başkanlarımızın sayesinde inşallah birçok proje konusunda girişimlerde bulunacağız. İnşallah siz değerli büyüklerimizin destekleriyle memleketimize güzel hizmetler yapacağız" dedi.

Ziyaret sonunda ASKON Bitlis Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a tablo hediye edildi.

dsc_0008.20151022130400.jpg
dsc_0005.20151022130417.jpg
dsc_0006.20151022130434.jpg
dsc_0010.20151022130449.jpg
dsc_0014.20151022130506.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2441 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.