1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. İşadamı Bahattin Alageyik İftar Yemeği Verdi

İşadamı Bahattin Alageyik İftar Yemeği Verdi

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde işadamı Bahattin Alageyik tarafından Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği verildi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde işadamı Bahattin Alageyik tarafından Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği verildi.

Beşir Derneği ve Adilcevaz Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (ASYADER) tarafından kurulan iftar sofrasında, Aydınlar Beldesi eski belediye başkanı işadamı Bahattin Alageyik vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Ramazan ayı boyunca hayırsever vatandaşların katkılarıyla kurulan iftar sofrası, bu akşam işadamı Bahattin Alageyik’in katkılarıyla hazırlandı. Katılımın yoğun olduğu yemekte samimi sohbetlerin yanında oruç açmanın manevi hazzı hep birlikte yaşandı.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten işadamı Bahattin Alageyik iftar yemeğine katılımın yoğun olmasına sevindiğini belirterek, "Ramazan ayının bizlere verdiği bereketi bizlere yansıması dileğiyle bir araya geldik. İlçemizde hemşerilerimizle birlikte böyle bereketli günlerde bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Bugün burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bu kadar insanın burada bulunması bizleri onurlandırmıştır. Bizleri kırmayarak, iftar soframıza icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ederim" dedi.

img-20160625-wa0001.jpg
img-20160625-wa0002.jpg
img-20160625-wa0020.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 6866 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.