1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Instagram Van Gölü Ekspresi Paylaşımı ile Dikkat Çekti

Instagram Van Gölü Ekspresi Paylaşımı ile Dikkat Çekti

Son yılların en dikkat çeken sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, resmi hesabından Van Gölü Ekspresi’nin fotoğrafını paylaştı.

A+A-

Son yılların en dikkat çeken sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, resmi hesabından Van Gölü Ekspresi’nin, Ankara-Tatvan-Van seferi sırasında çekilen bir fotoğraf paylaştı.

Van Gölü Ekspresi’nin, Ankara-Tatvan-Van seferi sırasında Bitlis’in Tatvan ilçesinde karlar arasından geçerken ki görüntüsü fotoğraf sanatçısı Hüseyin Taşkın tarafından çekildi.

Sosyal medyanın en popüler platformlarından Instagram hem kullanıcı sayısıyla hem de sunduğu özelliklerle yükselerek ivmelenmeye devam ediyor. Bugün ise resmi Instagram hesabı paylaştığı Van Gölü Ekspresi fotoğrafı ile Türk kullanıcıların dikkatini çekti.

TCDD‘nin Van Gölü Ekspresi olarak hizmet verdiği Ankara ile Tatvan arasında oldukça uzun süren ve güzel manzaralara şahitlik ettiren tren, bu yıl birçok gezginin ilk durağı olarak farklı Instagram fotoğrafları ile karşımıza çıkmıştı.

Bugün ise popüler fotoğrafçılarımızdan Hüseyin Taşkın‘ın gözünden bir kare ile Van Gölü Ekspresi küresel çapta duyulmuş oldu. Instagram Van Gölü Ekspresi’nin karlar içerisinden oldukça güzel manzarası arasından geçişinin fotoğrafını “#HelloFrom the Van Lake Express train with a view of Tatvan, Turkey.” notuyla 307 milyonluk takipçi kitlesiyle paylaştı.

Gönderi Türklerin ilgisini çekmesiyle birlikte, birçok yabancının da merakını toplamayı başardı. Fotoğraf, 550.000 civarı beğeni ve 7.500 civarında yorum aldı. Fotoğrafın altına da Hüseyin Taşkın bu ulaşım tercihi hakkında kendi düşüncelerini paylaştı.

İşte Instagram'da paylaşılan o fotoğraf;

van-golu-ekspresi.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 8995 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.