1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. İlçemizde Yeni İşyeri Hizmete Açıldı

İlçemizde Yeni İşyeri Hizmete Açıldı

Bitlis’in Adilcevaz İlçesinde Lezzet Durağı isminde yeni bir işyeri hizmete açıldı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz İlçesinde Lezzet Durağı isminde yeni bir işyeri hizmete açıldı.

İşletme sahibi Necati Kapıcı tarafından Adilcevaz iş merkezinde hizmete açılan yeni işyerinin açılışı kurban kesimi ve dualarla yapıldı.

İşyerinin açılışına Adilcevaz Kaymakamı Tunahan Çil, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Savaş Dalgıç, Ak Parti ilçe Başkanı A.Hamdi Tutçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Ergül, Ak Parti il Genel Meclis Üyesi Nevzat Karahan, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Kerim Çokyaman  ve çok sayıda davetli katıldı.

Adilcevaz Kaymakamı Tunahan Çil, yeni açılan işyerinin sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar getirmesini temenni ettiklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, ilçeye yeni bir işyerinin daha açılmış olmasının sevindirici olduğunu belirterek, "İlçemize güzel, geniş ve temiz bir işyerinin daha açılması bizleri sevindirmektedir. İlçemize kazandırılan yeni işyerlerinin yanı sıra bugünde Necati Kapıcı ve oğlu Muhammed kardeşimizin işyerinin açılışını yapıyoruz. Adilcevazlı hemşerilerimin bu tür mekânlara sahip çıkmalarını temenni ediyorum. Bu işyerinin Necati ustamıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kendilerine işyerlerinde bol kazançlar diliyorum" dedi.

dsc_0150-006.jpgdsc_0160-003.jpgdsc_0161-007.jpgdsc_0167-004.jpgdsc_0173-004.jpgdsc_0181-003.jpgdsc_0185-007.jpgdsc_0189-004.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 27145 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum