1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. İlçemizde Yeni İşyeri Hizmete Açıldı

İlçemizde Yeni İşyeri Hizmete Açıldı

Bitlis’in Adilcevaz İlçesinde Hacıalioğlu çiğköfte isminde yeni bir işyeri açıldı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz İlçesinde Hacıalioğlu çiğköfte isminde yeni bir işyeri açıldı.

Merkezi ve üretimi de İstanbul’da bulunan Hacıalioğlu Çiğ Köftecisi’nin bayiliği ve işletmeciliğini Tolga Akbaş’ın yaptığı işyerinde çiğköfte lezzetinin yanı sıra Hacıalioğlu markasına ait künefe, burma kadayıf, içli köfte, sufle, şam tatlısı, mantı ve dibek kahvesi de vatandaşların beğenisine sunuldu.

İşyerinin açılışına Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, İl Genel Meclis Üyesi Halil Sergici, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ümit Aldağ ve çok sayıda davetli katıldı.

Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve davetliler, yeni açılan işyerinin işletme sahiplerine ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ettiler.

İşletme sahibi Tolga Akbaş ise ilçeye yeni bir işyeri açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Yeni açtığımız işletmemizde çiğ köftemiz tamamen organik olup, et suyu ve bulyon yoktur. İlçemize çiğ köftede tartışılmaz bir lezzet alışkanlığı getirdik.  İşletmemizde içli köftenin yanı sıra tatlı çeşitlerimizde bulunmaktadır. Her ayın beşinde ürünlerimiz yüzde 50 indirimlidir. Paket servisimizle hizmet vatandaşımızın ayağına kadar gidecektir. Uygun fiyat ve organik ürünlerimizle başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın hizmetinde olmaktan mutluluk duyuyor, mutlaka tüm hemşerilerimizi işyerimize bekliyoruz" dedi.

dsc_0053-011.jpgdsc_0056-006.jpgdsc_0061-011.jpgdsc_0071-009.jpgdsc_0069-005.jpgdsc_0066-015.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7403 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.