1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. İlçemizde Yeni Bir Soluk Keyf-i Âla Cafe Restaurant

İlçemizde Yeni Bir Soluk Keyf-i Âla Cafe Restaurant

Adilcevaz’da açılan Keyf-i Âla Cafe Restaurant, güler yüzlü personeliyle ilçe halkına birçok alanda hizmet vermeye başladı.

A+A-

Adilcevaz’da açılan Keyf-i Âla Cafe Restaurant, güler yüzlü personeliyle ilçe halkına birçok alanda hizmet vermeye başladı.

Adilcevaz sahilinde bulunan Öğretmen evi içerisinde açılan Keyf-i Âla cafe, Van Gölü’nün muhteşem manzarasıyla müşterilerine güzel bir zaman geçirme imkanı sunarken, Restaurant, cafe ve çay bahçesinin yanı sıra kır düğünleri içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Yenilikçi bir hizmetle kaliteden ödün vermeden müşterilerine hizmet veren Keyf-i Âla Cafe Restaurant, düğün, toplantı, toplu yemek, doğum günü, davet, toplantı ve eğlence gibi organizasyonlarla müşterilerine bir çok imkânlar sunmaktadır.

Keyfi Âla Cafe Restaurant, her salı akşamı gitar eşliğinde solo müzik programının yanı sıra her Cuma akşamı da canlı müzik programı ile müşterilerine hizmet vermektedir.


Rezervasyon: 0543 737 17 00

img-20170306-wa0029.jpgimg-20170306-wa0042.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 11412 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum