1. HABERLER

  2. HİZAN

  3. Hizan’da Resim Atölyesi Açıldı

Hizan’da Resim Atölyesi Açıldı

Bitlis’in Hizan ilçesinde öğrencilerin boş zamanlarını verimli halde geçirmesi amacıyla 'Resim Atölyesi' açıldı. 

A+A-

Bitlis’in Hizan ilçesinde öğrencilerin boş zamanlarını verimli halde geçirmesi amacıyla 'Resim Atölyesi' açıldı. 

Kültür merkezinde Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu’nun destekleri ile açılan atölyeye öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Açıklamalarda bulunan Kadir Has Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Rüveyda Gümüşsoy, sene başından beri öğrencileriyle çok güzel resimler yaptığını belirterek, "Sanat ve estetik algısı oluşturma amacındayım. Okulumuzda bina yapısından dolayı atölye açma fikri hep askıda kalıyordu. Öğrencilerin hareketli ve rahat ortamlarda resim yapabilecek, sadece sanata yoğunlaşabileceği bir ortamın olması gerekmekteydi. Kaymakamımızın destekleri ile kültür merkezinde uygun bir atölye ortamı oluşturma imkanı bulduk. Öğrencilerimizle beraber ders dışı zamanlarda çalışarak bu atölyeyi oluşturduk. Duvardaki resimler ve çizimler öğrencilerimize ait. Öğrencilerimizle bu geniş ve ferah atölyede çalışmaya devam edeceğiz. Başta Kaymakamımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.


İHA

Bu haber toplam 7062 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.