1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Hemşerimiz Genel Müdür Yardımcısı Oldu

Hemşerimiz Genel Müdür Yardımcısı Oldu

Hemşerimiz Suat Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

A+A-

Hemşerimiz Suat Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Mersin’de Araştırma Enstitüsünde görev yaparken Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcılığına atanan hemşerimiz Suat Yılmaz, yeni görevine başladı.

Hemşerimiz Suat Yılmaz, atanmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; "30 yıla yakın devlet ve mesleki birikimim var. Bu tecrübemi ilçem, ilim ve ülkem için cansiperane yerine getirmek için çalışacağım. Beni bu göreve layık gören başta Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli beye, Genel Müdürüm Sayın Fikret Aktaş beye teşekkür ediyorum. Ayrıca bu göreve getirilmemde yardım ve desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Vedat Demiröz, Bitlis Milletvekilleri Sayın Vahit Kiler ve Cemal Taşar, İl Başkanımız Sayın Nesrullah Tanğlay, Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy ve İlçe Başkanımız Sayın Hamdi Tutçu’ya teşekkür ederim. Her zaman hemşerilerimizin ve çiftçimizin emrinde olacağımı belirtir, saygı ve muhabbetlerimi sunarım" dedi.


BAŞKAN NECATİ GÜRSOY, HEMŞERİMİZ SUAT YILMAZ’I TEBRİK ETTİ

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan hemşerimiz Suat Yılmaz’ı tebrik etti.

Başkan Gürsoy, hemşerimiz Suat Yılmaz’ın Genel Müdür Yardımcısı olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Değerli Hemşerimiz Suat beyin Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasından gurur duyduk. Hemşerilerimizi bürokrat olarak böyle güzel makamlarda görmek bizleri sevindirmektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan hemşerimiz Suat Yılmaz’ın, kendisine verilecek her türlü görevi en iyi şekilde ve layıkıyla yapacağından şüphemiz yoktur. Hemşerimiz Suat Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlara ve güzel hizmetlere vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

img-20181018-wa0001.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 24809 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
21 Yorum