1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hemşerimiz Emre Akbaba, Medipol Başakşehir'de

Hemşerimiz Emre Akbaba, Medipol Başakşehir'de

Başakşehir, Emre Akbaba'nın transferi için Alanyaspor'la anlaştı. Emre sezon sonu İstanbul ekibine katılacak.

A+A-

Başakşehir, Emre Akbaba'nın transferi için Alanyaspor'la anlaştı. Emre sezon sonu İstanbul ekibine katılacak.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir, transferde hız kesmiyor. Aytemiz Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba, Medipol Başakşehir'e transfer oluyor.

Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor'un 10 numarası Emre Akbaba'nın transferi için flaş bir hamle gerçekleştirdi. Başakşehir'in, Emre'yi sezon sonunda kadrosuna katmak için Alanyaspor ile anlaştığı öğrenildi.


SEZON SONU BAŞAKŞEHİR'DE

A Spor spikeri Aykut İnce'nin haberine göre; Medipol Başakşehir, Emre Akbaba ile devre arasında transfer olması için anlaştı ancak Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Emre Akbaba için Başakşehir'e sözümüz var ancak biz de ligin 2. yarısında üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz. Bunun için Emre'ye ihtiyacımız var" dedi ve transferi sezon sonuna bıraktı.

Emre Akbaba'nın transferi için iki kulübün yöneticilerinin 3-4 gündür hem telefonla hem de yüz yüze görüştüğü öğrenildi. Görüşmeler neticesinde Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Emre'nin sezon sonunda transferi konusunda el sıkıştı. Sezon biter bitmez 25 yaşındaki futbolcu, Başakşehir'e transfer olacak.

A Milli Takım'da da görev alan Emre Akbaba, 4 Büyükler'in de transfer gündeminde yer alıyordu. Başakşehir, bu transfer döneminde Arda Turan ve Bajic'i kadrosuna katmıştı.

FENERBAHÇE'DEN EMRE AKBABA HAMLESİ

Fotomaç'ın haberine göre, Sarı-Lacivertlilerin, Medipol Başakşehir'in de listesinde olan oyuncunun bonservisine karşılık Alanyaspor'a Ozan Tufan+1 futbolcu teklif ettiği, güney ekibinin ise ilk etapta 4.5 milyon euro talep ettiği öğrenildi.

Alanya, Ozan+paraya da sıcak bakıyor. Taraflar arasındaki görüşmelerin devam ettiği vurgulandı.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3839 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.