1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Hemşerimiz Çorum’da Akıntıya Kapılarak Hayatını Kaybetti

Hemşerimiz Çorum’da Akıntıya Kapılarak Hayatını Kaybetti

Çorum’un İskilip İlçesinde akıntıya kapılan kişiyi kurtarmaya çalışan hemşerimiz, Kızılırmak nehrinde akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

A+A-

Çorum’un İskilip İlçesinde akıntıya kapılan kişiyi kurtarmaya çalışan hemşerimiz, Kızılırmak nehrinde akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İlçeye bağlı Çukurköy yakınında Kızılırmak kenarında balık avlayan 17 yaşındaki Galip Güler, henüz belirlenemeyen bir nedenle akıntıya kapıldı.


Yüzme bilmediği iddia edilen Güler'i kurtarmak için arkadaşları ile yakındaki tarlada çalışan Ramazan Buday da suya girdi. Genci kurtarmaya çalışanlardan hemşerimiz Ramazan Buday da bir süre sonra akıntıya kapıldı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Jandarma görevlileri nehir kıyısında, AFAD dalgıçları da suyun içinde arama yaptı. Ekiplerin uzun süren çalışmalarının ardından Güler'in cesedi, akıntıya kapıldığı bölgeden yaklaşık 100 metre uzaklıkta bulundu.

Gencin cesedi daha sonra İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi morguna gönderildi. 
Havanın kararması nedeniyle gece ara verilen hemşerimiz Ramazan Buday'ı arama çalışmalarına sabah saatlerinde devam edildi.

Jandarma ile AFAD'ın yanı sıra İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi Su Altı ekibinin uzun süren aramaları sonucu Buday'ın da cesedine ulaşıldı. Akıntıya kapıldığı bölgeden yaklaşık 30 metre uzaklıkta bulunan Ramazan Buday'ın cansız bedeni, dalgıçlar tarafından kıyıya çıkarıldı. Buday'ın cenazesi, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

İskilip Çukurköy nüfusuna kayıtlı 17 yaşındaki Galip Güler’in İskilip Endüstri meslek lisesi son sınıf öğrencisi olduğu öğrenilirken, onu kurtarmak için ırmağa giren 30 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Ramazan Buday’ın ise Ankara'da yaşayan hemşerimiz Fahrettin Buday'ın oğlu olduğu ve geçimini İskilip’te hurda toplamayla geçirdiği öğrenildi.

31900917_977637762419637_8313679705656000512_n.jpgiskilipbogulma_2.jpgiskilipbogulma_6.jpgiskilipbogulma_8.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7449 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum