1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hemşerilerimiz Baro Yönetiminde Yer Aldı

Hemşerilerimiz Baro Yönetiminde Yer Aldı

Bitlis Baro Başkanlığı 7. Olağan Kongresi yapıldı. Baro Başkanlığını Avukat Fuat Özgül’ün kazandığı listede Adilcevazlı 3 avukat da yer aldı.

A+A-

Bitlis Baro Başkanlığı 7. Olağan Kongresi yapıldı. Baro Başkanlığını Avukat Fuat Özgül’ün kazandığı listede Adilcevazlı 3 avukat da yer aldı.

Avukat Fuat Özgül ve Avukat Burhan Aksoy aday olduğu Bitlis Baro Başkanlığı 7. Olağan Kongresinde seçimi mevcut Başkan Avukat Fuat Özgül ve listesi kazandı. Yapılan seçim sonrası Bitlis Barosu Başkanlığı yönetiminde ilçemizden Avukatlar Kadir Köstekçi, Hamza Gül ve Halil İbrahim Bayıl da yer aldı.

Yönetim kurulu ilk toplantısında alınan karar gereği Avukat Kadir Köstekçi, Bitlis Barosu Başkan Yardımcısı oldu.

Baro Başkanı Avukat Fuat Özgül yapmış olduğu açıklamada, "Yeniden teveccüh gösterip bizleri Bitlis Barosu Başkanlığına seçen tüm meslektaşlarına teşekkür ediyorum. Herkesi kucaklayan bir anlayışla, hukukun evrensel ilkelerine uygun olarak Baroyu yönetecek ve başta yarım kalan projeler olmak üzere yeni birçok proje ile başta meslektaşlarımız olmak üzere camiamıza ve ilimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeni yönetimin ve dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Baro Başkan Yardımcısı Avukat Kadir Köstekçi ise, "Yeni dönemde teveccüh gösterip Baro Başkan Yardımcılığı görevini tarafıma layık gören Başta Baro Başkanımız, yönetimimiz olmak üzere desteklerini esirgemeyen tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

img-20181020-wa0000.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7997 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum