1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Hemşerilerimiz Aşure Günü Etkinliğinde Buluştu

Hemşerilerimiz Aşure Günü Etkinliğinde Buluştu

Ankara’da faaliyet gösteren Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV), hemşerilerimizi aşure günü etkinliğinde bir araya getirdi.

A+A-

Ankara’da faaliyet gösteren Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV), hemşerilerimizi aşure günü etkinliğinde bir araya getirdi.

ADEV, Muharrem ayı dolayısıyla Ankara Sıhhiye’de bulunan vakıf binasında aşure günü etkinliğine ev sahipliği yaptı. Çok sayıda hemşerimizin katıldığı etkinlikte, hemşerilerimize yapılan aşureler dağıtıldı.

Vakıf Başkanı Rıza Alageyik, Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğuna değinerek, "Muharrem ayı hepimiz için özel ve anlamlı bir aydır. Aşure Günü de bu anlamda önemsediğimiz bir gündür. Biz de bu geleneği yaşatarak vakıf binamızda hemşerilerimize aşure dağıttık. Bu mübarek ay içerisinde bulunan aşure gününde dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin devam etmesini temenni ediyorum. Bu mübarek ayın ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Aşure günümüze teşrif ederek vakfımızı onurlandıran Milletvekillerimize, katılamayıp telgraf gönderen Vekillerimize, Ahlat vakfı başkanı yönetimi ve tüm vakıf, dernek, kurum ve kuruluş temsilcilerine, hemşeri ve dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti’nin Kızılcaham’da ki 27. İstişare ve değerlendirme toplantısı nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılamayan milletvekilleri Vedat Demiröz, Cemal Taşar, Vahit Kiler, Necip Nasır birer telgraf göndererek düzenlenen aşure günü etkinliğini kutladı.

img-20181007-wa0024.jpgimg-20181007-wa0030.jpgimg-20181007-wa0031.jpgimg-20181007-wa0021.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4171 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.