1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Haber Sitemiz Yeni Tasarımıyla Hizmetinizde

Haber Sitemiz Yeni Tasarımıyla Hizmetinizde

Adilcevaz ile birlikte Bitlis ilimiz ve ilçeleri başta olmak üzere bölgemizin önde gelen siteleri arasında bulunan haber sitemiz yeni tasarımı ve zenginleştirilmiş içeriğiyle hizmete girdi.

A+A-

Adilcevaz ile birlikte Bitlis ilimiz ve ilçeleri başta olmak üzere bölgemizin önde gelen siteleri arasında bulunan haber sitemiz yeni tasarımı ve zenginleştirilmiş içeriğiyle hizmete girdi.

2009 yılından itibaren yayın hayatına başlayan haber sitemiz, yaptığı haberlerle siz değerli okuyucularımızın desteğini alarak başarı grafiğini her geçen yıl arttırarak, Adilcevaz başta olmak Bitlis ilimizin en çok takip edilen sitelerinden birisi olma başarısını gösterdi.

Artan bu başarı grafiği sayesinde okuyucularımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için sitemizi gelişen teknolojiye ve çağın gerektirdiklerine ayak uydurarak mobil cep telefonlarına uyumlu hale getirip aynı zamanda içeriğini zenginleştirerek okuyucularımızın hizmetine sunduk. Benimsemiş olduğumuz yayın ilkesi, dürüst, tarafsız ve doğru habercilik anlayışı ile siz değerli okuyucularımızdan aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz. Sitemizde yer alan haberler, aynı zamanda Doğan Haber Ajansı (DHA) ve İhlas Haber Ajansı (İHA) aracılığıyla tüm Türkiye’ye servis edilerek ilçemizin önemli ölçüde tanıtımı yapılmaktadır.

İzlediğimiz yayın politikasıyla ve yaptığımız haberlerle her zaman okuyucularımızın takdirini kazanan
www.adilcevaz13.com haber sitemize, her fırsatta ilgi, alaka ve desteğini esirgemeyen okuyucularımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Yayın politikamızın temel ilkesinin; dün olduğu gibi bugünde, yarında İlimizin ve ilçemizin menfaatleri doğrultusunda basın görevimizi yerine getireceğiz. Haber sitemiz zaman içerisinde sizlerden gelecek öneri ve istekler doğrultusunda daha da zenginleşecektir.

Yeni sitemizin ilimize, ilçemize ve bölgemize hayırlar getirmesini temennisiyle, daha güzel haberler dileğiyle tüm okuyucularımıza ve takipçilerimize teşekkür ederiz.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2200 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
15 Yorum
    İlgili Haberler