1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Göldüzü Köyü Ortaokulu Turnuva Birincisi Oldu

Göldüzü Köyü Ortaokulu Turnuva Birincisi Oldu

Bitlis’in Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Göldüzü Köyü Ortaokulu oldu.

A+A-

Tuncer NACAR / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Göldüzü Köyü Ortaokulu oldu.

Adilcevaz Meslek Yüksekokulu bahçesinde bulunan kapalı halı sahada başlayan ve yaklaşık iki hafta ve ilçe merkezi ve köylerden 14 takımın katıldığı turnuvada Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulunu final maçında 1-0 mağlup eden Göldüzü Köyü Ortaokulu turnuva birincisi oldu.

Göldüzü Köyü Ortaokulu müdürü Bünyamin Dervişoğlu, turnuva birincisi olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Turnuvaya katılan okulumuz öğrencileri herhangi bir antrenman sahası ve yeterli malzemesi olmadan yapılan azimli çalışma neticesinde oldukça etkili bir performans sergiledi. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarılarından dolayı kutluyorum" dedi.

img-20170421-wa0023.jpgimg-20170421-wa0024.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 9270 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum