1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GKY-DER’den Emre Akbaba Pankartı

GKY-DER’den Emre Akbaba Pankartı

Adilcevaz Girişim Kültür ve Dayanışma Derneği spor kulübü, Galatasaray’a transfer olan Emre Akbaba için pankart hazırladı.

A+A-

Adilcevaz Girişim Kültür ve Yardımlaşma Derneği spor kulübü, Galatasaray’a transfer olan Emre Akbaba için pankart hazırladı.

GKY-DER spor kulübü tarafından hazırlanan pankart, Adilcevaz ilçe merkezine asıldı.

Girişim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (GKY-DER) yönetim kurulu başkanı Avukat Kadir Köstekçi, Emre Akbaba’nın Galatasaray’a transfer olmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Köstekçi, "İlçemiz ve ilimizin gururu Emre Akbaba'nın gönlündeki takım olan Galatasaray'a transferi hepimizin koltuğunu kabartmış, bu transfer tüm ilde mutlulukla karşılanmıştır. Ayrıca bu transfer gençlerimize örnek olmuş ve gençlerimize özgüven aşılamıştır. Allah bu gençlerimizin sayısını artırsın ve önlerini açsın. İlçemizde bir sokak, cadde, okul, spor salonu  ya da stada Emre kardeşimizin isminin verilmesi hem ilçenin tanıtımı hem de öz evladımıza sahip çıkma anlamında uygun olacaktır. Biz GKY-DER Spor Kulübü Derneği olarak Gençlik Merkezimize Emre'nin ismini vereceğiz" dedi.

img-20180824-wa0013.jpgimg-20180824-wa0011.jpgimg-20180824-wa0014.jpg
www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 6928 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum