1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Genel Müdür Aslan’dan Başkan Gürsoy’a Ziyaret

Genel Müdür Aslan’dan Başkan Gürsoy’a Ziyaret

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Dr. Adnan Aslan, Adilcevaz Belediye başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Dr. Adnan Aslan, Adilcevaz Belediye başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ile birlikte Adilcevaz’a gelen Aslan, İlçedeki imar planı tadilatlarının kuruldan geç çıkması veya hiç çıkmaması ile ilgili sıkıntılar ve revize imar planı hakkında görüşmelerde bulundu.

Ayrıca plan tadilatları ile ilgili konular yerinde incelemeler yapılarak sorunların çözümü konusunda neler yapılabileceği değerlendirildi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Genel müdürümüzün destekleri sayesinde ilçemizdeki imar planı tadilatlarındaki sıkıntıları gidermiş olacağız. İnşallah ilçemizin gelişmesine ve düzenli yapılaşmasına katkı sağlayacak çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Belediyemizi ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Yatırım İşletmeler Genel Müdürümüz Sayın Adnan Aslan Beye çok teşekkür ediyorum" dedi.

11808.jpgdsc_0008.20161103103734.jpg
dsc_0012.20161103103800.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3032 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.