1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Fırına Giren Hırsızlar Suçüstü Yakalandı

Fırına Giren Hırsızlar Suçüstü Yakalandı

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde bir ekmek fırınına giren hırsızlar polisler tarafından suçüstü yakalandı.

A+A-

video-001.jpgSalih BEŞKARDEŞ / Tuncer NACAR / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde bir ekmek fırınına giren hırsızlar polisler tarafından suçüstü yakalandı. Şüpheliler savcılık soruşturmasının ardından tutuklanarak Bitlis kapalı cezaevine gönderildi.

Olay önceki gece ilçe merkezindeki Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde bulunan Tekbir Ekmek fırınında meydana geldi.

Siirt’ten gelerek Bitlis’in Ahlat ve Tatvan ilçelerinde de hırsızlık olaylarına karışan şüpheliler, Adilcevaz İlçesi’nde bulunan bir ekmek fırınına girerek fırında bulunan para kasasını açmaya çalıştı. Fırının üst katındaki evinde bulunan işyeri sahibi Servet Koçak, fırından sesler geldiğini fark ederek polisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen Adilcevaz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, kaçmaya çalışan M.K., R.D. ve M.G. isimli şahısları suç aleti levye ve eldivenler ile birlikte suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki sorgularının adından Adilcevaz Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildiler. Şüpheliler savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanarak Bitlis Kapalı cezaevine gönderildi.

Vatandaşlar ilçede son günlerde hırsızlık çetelerine geçit vermeyen polis ekiplerine teşekkür ederek, başarılı çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

video-001.jpg
dsc_4165.jpgdsc_4166.jpgdsc_4167.jpgdsc_4171.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 10963 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
5 Yorum