1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe, Emre Akbaba İçin Alanyaspor'a Resmi Teklif Yaptı

Fenerbahçe, Emre Akbaba İçin Alanyaspor'a Resmi Teklif Yaptı

Beşiktaş ve özellikle de Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Emre Akbaba için Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'a resmi teklifte bulundu.

A+A-

Beşiktaş ve özellikle de Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Emre Akbaba için Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'a resmi teklifte bulundu.

BeinSPORTS'un haberine göre, Beşiktaş ve özellikle Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Aytemiz Alanyasporlu Emre Akbaba için Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi! İddialara göre Fenerbahçe, 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Alanyaspor yönetimini ikna etti. Emre Akbaba'nın kararı bekleniyor.


Adı uzunca bir süredir Galatasaray ile anılan ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği bilinen Emre Akbaba için Fenerbahçe de devreye girdi.

Sarı-lacivertliler Aytemiz Alanyaspor'a resmi teklifini iletti. Akdeniz ekibi teklifi değerlendirmeye alırken, 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun geleceğinin birkaç gün içinde belli olması bekleniyor. Emre için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra yurt dışından da teklifler olduğu öğrenildi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3983 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.