1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Eski Milli Sporcu Serdar Durer, Giydiği Son Milli Formayı Umut'a Verdi

Eski Milli Sporcu Serdar Durer, Giydiği Son Milli Formayı Umut'a Verdi

Bitlis Düşünce Akademisi Başkanı, eski milli sporculardan Serdar Durer, giydiği son milli formayı, Adilcevazlı atletizm sporcusu Umut Beşkardeş'e hediye etti.

A+A-

Bitlis Düşünce Akademisi Başkanı, eski milli sporculardan Serdar Durer, giydiği son milli formayı, Adilcevazlı atletizm sporcusu Umut Beşkardeş'e hediye etti.

Eski milli sporculardan Serdar Durer, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Genç sporcumuz Umut Beşkardeş’i ve Antrenörü Hıdır Aydın Hocamızı tebrik ederim. Çok güzel başarılara imza attıklarını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Umut kardeşimize, giydiğim son milli formamı teslim edecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Yıllardır ilk defa bu kadar duygulandım. Umut umarım çok büyük başarılar elde eder. Umut’un Babası da eski sporculardan değerli bir abimizdir. Umut, Babasını örnek alıp bu başarıları elde etti. Umut’u yetiştiren ailesine ve antrenörü Hıdır hocamıza çok teşekkür ederim" dedi.

Umut Beşkardeş ise milli formayı almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Eski milli sporculardan, yıllarca ülkemizi uluslararası arenada temsil etmiş olan, örnek aldığım, Bitlis’in ve ülkemizin sporunun ve gençliğinin sembol isimlerinden Serdar Durer’in giydiği milli formasını bana hediye etmesi beni müthiş heyecanlandırdı. Moralim ve motivasyonum on katına çıktı. Allah’ın izniyle bana da Serdar Durer gibi ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek nasip olacak. Bundan sonraki spor hayatımda daha azimle, daha gayretle çalışarak bu formanın hakkını vereceğim. Serdar Durer gibi, bende inşallah Ay Yıldızlı formayı giyerek ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceğim. Bu formayı bana layık gören Serdar Durer hocamıza içtenlikle teşekkür ederim" dedi.

YASAL UYARI: Bu haber www.adilcevaz13.com tarafından yazılmıştır. Sitemizdeki haber ve fotoğraflar kaynak gösterilmeden gazete, dergi ve İnternet sitelerinde kullanılamaz. Aksi halde tarafımızca yasal işlem başlatılacaktır.


img_5375.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4871 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum