1. HABERLER

  2. ERCİŞ

  3. Erciş'te Bomba Yüklü Kamyonet Ele Geçirildi

Erciş'te Bomba Yüklü Kamyonet Ele Geçirildi

Van'ın Erciş ilçesinde bomba yüklü olduğu belirtilen bir kamyonet güvenlik güçleri tarafından durduruldu. Kamyonet çevresinde önlem alınırken, Erciş- Patnos Karayolu trafiğe kapatıldı.

A+A-

Van'ın Erciş ilçesinde bomba yüklü olduğu belirtilen bir kamyonet güvenlik güçleri tarafından durduruldu. Kamyonet çevresinde önlem alınırken, Erciş- Patnos Karayolu trafiğe kapatıldı.

Sabahın erken saatlerinde tali bir yoldan gelerek Erciş- Patnos Karayolu'na çıkan kamyonet, 7'inci kilometrede bulunan Nişancı Köyü yakınlarında durduruldu.

Karayolu araç trafiğine kapatılıp çevrede geniş önlem alındı. Olay yerine ise çok sayıdı zırhlı araç ve bomba imha uzmanı ekipler çağrıldı.


Güvenlik önlemleri ile tamaman kapatılan bölgeye kimse yaklaştırılmazken, bomba yüklü olduğu belirtilen kamyonet ile Kocapınar Jandarma Karakolu arasında ise yaklaşık 3 kilometrelik bir mesafenin bulunduğu belirtildi.

VALİ: PATLAYICI YERLEŞTİRİLEN KAMYON ELE GEÇİRİLDİ

Van'ın Erciş ilçesinde, içine patlayıcı yerleştirilen kamyon ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı.

Vali İbrahim Taşyapan, Erciş-Patnos karayolunda patlayıcı yüklü bir kamyonun polis ve jandarma ekiplerinin ortak yürüttüğü operasyon sonucu ele geçirildiğini söyledi.

Kamyon sürücüsünün gözaltına alındığını belirten Taşyapan, "Kamyonda içerisinde patlayıcı bulunan 25 sanayi tüpü, akaryakıt yüklü jelikan bidon ve iki kaya parçası bulundu. Adli tahkikat başlatıldı" dedi. Bölgede operasyon sürüyor.

YENİ ŞAFAK

Bu haber toplam 3717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.