1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre Akbaba Süper Ligde Harikalar Yaratıyor

Emre Akbaba Süper Ligde Harikalar Yaratıyor

Alanya spor da top koşturan hemşerimiz Emre Akbaba, oynadığı futbolla ve attığı gollerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

A+A-

Alanya spor da top koşturan hemşerimiz Emre Akbaba, oynadığı futbolla ve attığı gollerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

2012 yılında Antalya Spor da futbol oynamaya başlayan 23 yaşındaki hemşerimiz Emre Akbaba, bir sezon 1920 Maraş spor takımında top koşturdu. Daha sonra Antalya spor ile Alanya spor arasında gidip gelen Akbaba, oynadığı futbolla ve attığı gollerle formasını giydiği takımını sırtladı.

Süper Ligde bu hafta oynanan Alanya Spor-Trabzon spor maçında forma giyen hemşerimiz Emre Akbaba, Alanya sporun 3-0 kazandığı maçta attığı golle ve oynadığı futbolla maçın adamı seçildi.

Birçok hemşerimiz tarafından oynadığı maçları takip edilen Emre Akbaba’nın oynadığı maçlar ve attığı gollerle adından sürekli söz ettirmesi nedeniyle önümüzdeki sezonlarda büyük takımlarda ve milli takımda oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.


4_1.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 8751 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.