1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre Akbaba Hayalini Açıkladı

Emre Akbaba Hayalini Açıkladı

Aytemiz Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Emre Akbaba, en büyük hayalinin A Milli Takım forması giyebilmek olduğunu söyledi.

A+A-

İstihdam ve Kariyer Günleri paneline katılan Aytemiz Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Emre Akbaba, en büyük hayalinin A Milli Takım forması giyebilmek olduğunu söyledi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İstihdam ve Kariyer Günleri, ALKÜ'nün Kestel yerleşkesinde başladı. İki gün sürecek etkinlik kapsamında bugün bir de panel düzenlendi.

Panele Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susiç'in yardımcısı Elvir Baliç, futbolcular Emre Akbaba, Junior Fernandes, Alanyaspor Başkan Yardımcıları Mehmet Uslu, Muhammet Çetin ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu katıldı. Panelin açılış konuşmasını ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ve Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu yaptı.


"HAYALİM MİLLİ TAKIM"

2. İstihdam ve Kariyer Günleri'ndeki panelde öğrencilerle buluşan Aytemiz Alanyasporlu yıldız futbolcu Emre Akbaba, en büyük hayalinin Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda oynabilmek olduğunu açıkladı.

Öğrencilerle soru-cevap şeklinde gerçekleşen konuşmada artık Alanya'nın ve Alanyaspor'un bir parçası olduğunu dile getiren başarılı futbolcu, "4 yıldır Alanyaspor için ter döküyorum. Burası artık benim evim gibi. Alanyasporla birlikte bende Süper Lig'deyim. Daha çok başarılar kazanmak istiyorum" dedi.

Emre Akbaba, bir öğrencinin "en büyük hayalin nedir" sorusuna da, "Her futbolcunun en büyük hayali ülkesinin milli takımında oynamaktır. Benim de en büyük hayalim bu" dedi.

www.yenialanya.com

Bu haber toplam 5723 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.