1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre Akbaba Büyük Takımların Radarına Girdi

Emre Akbaba Büyük Takımların Radarına Girdi

Süper Ligde oynayan hemşerimiz Emre Akbaba, büyük kulüplerin yanı sıra Avrupa'nın önde gelen takımlarının transfer listesine girmeyi başardı.

A+A-

Aytemiz Alanyaspor'un Süper Lig'e yükselmesinde önemli bir rol oynayan ve Süper Lig'de gösterdiği performansla takımını düşme hattından uzaklaştıran genç oyun kurucu Emre Akbaba, büyük kulüplerin yanı sıra Avrupa'nın önde gelen takımlarının transfer listesine girmeyi başardı.

Bu sezon Alanyaspor formasıyla takımın deyim yerindeyse beyni olan Emre Akbaba, her iki ayağını da kullanması ve duran toplarda her geçen gün daha da ustalaşması ona hem büyük takımların kapısını hem de, A Milli Futbol Takımı'nın kapısını açacağa benziyor. Son olarak Fenerbahçe maçında ortaya koyduğu performansla otoriteler tarafından geçerli not alan Emre Akbaba, oyun zekasıyla takımının gol yollarında olan etkisini arttırıyor.

Futbola bir başka Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'un altyapısında başlayan Akbaba, Alanyaspor ile yaptığı çıkışla gözleri üzerine topladı. Alanyaspor forması altından genç yaşına rağmen 39 gole ulaşan 10 numaralı futbolcu, bu gollerin 6'sını Süper Lig'de kaydetti. Fransa doğumlu olmasına rağmen Milli takım tercihini de Türkiye'den yana kullanan genç oyuncu şu ana kadar 1 kez Türkiye A2 Milli Takımının formasını terletti.

A MİLLİ TAKIMIN YENİ 10 NUMARASI OLABİLİR

Profesyonel kariyerinde Kahramanmaraş BB, Antalyaspor ve Aytemiz Alanyaspor formaları giyen Emre Akbaba'yı, kendi pozisyonunda oynayan genç oyuncularda ayıran en büyük özellik ise oyun zekası ve bitiriciliği.

Son dönemde adı Galatasaray ve Trabzon Spor ile anılan genç oyuncu, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de radarına girmiş bulunuyor. A Milli Takımın Futbol Direktörü Fatih Terim'de, 10 numara eksiğini yaşayan milli takım kapılarını Emre Akbaba'ya açacak gibi görünüyor.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7156 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.