1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Elektrik İşçilerinin Türkiye’nin En Yüksek Rakımında Zorlu Kış Mesaisi

Elektrik İşçilerinin Türkiye’nin En Yüksek Rakımında Zorlu Kış Mesaisi

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) ekipleri, Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki elektrik arızalarını gidermek için yoğun mesai harcıyor.

A+A-

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) ekipleri, Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki elektrik arızalarını gidermek için yoğun mesai harcıyor.

Arıza ekipleri, 2 bin 300 metre rakımına sahip Türkiye’nin en yüksek yerleşim yeri olan Adilcevaz ilçesine 28 Kilometre uzaklıkta bulunan Aydınlar Beledisinin Kışkılı Mahallesindeki vatandaşların daha rahat ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla çalışmalarını, kar kış demeden zor şartlar altında aralıksız sürdürüyor.

Ekipler, kırsal alanlarda kar yağışı ve tipi nedeniyle devrilen elektrik direklerinin yerine yenisi dikmek, kopan iletken hatları ile yanan trafolardaki arızaları gidermek için çaba sarf ediyor.

Arıza ekipleri, araçla gidemedikleri alanlarda direkleri sırtlarına alarak, arızanın bulunduğu bölgeye zor şartlarda ulaşarak, zorlu kış şartlarında metrelerce kar altında arızalanan elektrik hatlarına anında müdahale etmeye çalışıyor. Kar ve rüzgar nedeniyle oluşabilecek elektrik arızalarının mağduriyet yaşatmaması için yoğun çaba gösteriyor.

472ec686bb826286ccaaa1dcdd54fe6c.jpg673b295dee4229882ec77600b674e7ef.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4806 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum