1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. El Freni Çekilmeden Park Edilen Kamyon İşyerine Girdi

El Freni Çekilmeden Park Edilen Kamyon İşyerine Girdi

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde el freni çekilmeyen park halindeki kamyon, ticari bir taksiye çarptıktan sonra işyerine girdi. İşte kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri...

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde el freni çekilmeyen park halindeki kamyon, ticari bir taksiye çarptıktan sonra işyerine girdi.

Olay dün akşam saatlerinde ilçenin çarşı merkezinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı girişinde bulunan Bülent Nacar’a ait iş yerinin önünde meydana geldi.

Maşallah Bozkır’a ait 13 FC 077 plakalı el freni çekilmeden park edilen kamyon, Tekno Market isimli işyerinin önünde Burak Sarı’ya ait park halindeki 13 T 1540 plakalı ticari taksiye çarptıktan sonra Çağlayan Market isimli işyerine çarparak durabildi.

Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı kazada araçlarda ve işyerinde maddi hasar meydana geldi. İşyerinin güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde kaza sonrası çevredeki vatandaşların büyük bir panik yaşadığı görüldü.

video-haber-logo.20161105122141.jpg
img_5994.jpg
img_5989.jpg
img_5990.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 8933 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.