1. HABERLER

  2. EĞLENCE

  3. EBAD İzmir’de Piknik Şöleni Düzenleyecek

EBAD İzmir’de Piknik Şöleni Düzenleyecek

Ege Bölgesi Adilcevazlılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (EBAD) tarafından İzmir’de piknik şöleni yapılacak.

A+A-

Ege Bölgesi Adilcevazlılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (EBAD) tarafından İzmir’de piknik şöleni yapılacak.

EBAD tarafından her yıl geleneksel hale getirilen piknik şöleni, 14 Mayıs 2017 Pazar günü Buca Kaynaklar beldesi Cennet vadisinde gerçekleştirilecek.

Dernek başkanı Şakir Tutçu, yapılacak olan piknik şöleninde sıla hasreti gidereceklerini ifade ederek, "EBAD olarak her yıl olduğu gibi bu yılda tüm İzmirli hemşerilerimizin ev sahipliğinde Ege bölgesinde ve civar illerde ikamet eden Adilcevazlı hemşerilerimizle beraber yine bir sıla hasreti gidermeyi, birlikte eğlenmeyi ve birlikte dertleşmeyi planlamış bulunmaktayız. 14 Mayıs 2017 Pazar günü Buca Kaynaklar beldesi Cennet vadisinde geleneksel hale getirdiğimiz pikniğimizi gerçekleştireceğiz. Ramazan ayına girmeden önce hemşerilerimizle yapacağımız eğlenceli pikniğimize tüm hemşerilerimizi özellikle "Ben Adilcevazlıyım" diyen herkesi davetlimiz olarak aramızda görmek istiyoruz. Doğusundan-Batısından-Kuzeyinden-Güneyinden yurdun her köşesinden hemşerilerimizle beraber olmak, eğlenmek, görüşmek tanışmak hele hele eşlerimizin, çocuklarımızın birbirleri ile tanışmasını ve kaynaşmasını bir fırsat olarak değerlendirmemiz gerekmektedir. Bu vesile ile 14 Mayıs Pazar günü sizleri bu şenliğe bekliyoruz" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5712 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum