1. HABERLER

  2. EĞLENCE

  3. EBAD İzmir’de Piknik Şöleni Düzenleyecek

EBAD İzmir’de Piknik Şöleni Düzenleyecek

Ege Bölgesi Adilcevazlılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (EBAD) tarafından İzmir’de piknik şöleni yapılacak.

A+A-

Ege Bölgesi Adilcevazlılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (EBAD) tarafından İzmir’de piknik şöleni yapılacak.

EBAD tarafından her yıl geleneksel hale getirilen piknik şöleni, 29 Mayıs 2016 Pazar günü Buca Kaynaklar beldesi Cennet vadisinde gerçekleştirilecek.

Dernek başkanı Şakir Tutçu, yapılacak olan piknik şöleninde sıla hasreti gidereceklerini ifade ederek, "EBAD olarak her yıl olduğu gibi bu yılda tüm İzmirli hemşerilerimizin ev sahipliğinde Ege bölgesinde ve civar illerde ikamet eden Adilcevazlı hemşerilerimizle beraber yine bir sıla hasreti gidermeyi, birlikte eğlenmeyi ve birlikte dertleşmeyi planlamış bulunmaktayız. 29 Mayıs 2016 Pazar günü Buca Kaynaklar beldesi Cennet vadisinde geleneksel hale getirdiğimiz pikniğimizi gerçekleştireceğiz. Bizler Adilcevazlılar olarak birlikte eğlenmek görüşmek kaynaşmak fırsatını bulduğumuz zaman bu fırsatı her zaman değerlendirmişizdir. Atalarımızın dediği gibi "Gönül ne çay ister ne çay nane, gönül sohbet ister çay bahane" bu amaçla haydi piknik alanına. Pikniğimize Adilcevaz’dan gelecek olan ve İzmir’de bulunan mahalli sanatçılarımız renk katacaklardır. Oyun eğlence ve yarışmalarla hem baharı karşılayacak hem de yorgunluk atacağız. Tüm Adilcevazlıyım diyen Adilcevaz'ı ve Adilcevazlıları seven herkesi köylüsü şehirlisi tüm kardeşlerimizi bekliyoruz" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4580 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.