1. HABERLER

  2. EĞLENCE

  3. EBAD İzmir’de Piknik Şöleni Düzenleyecek

EBAD İzmir’de Piknik Şöleni Düzenleyecek

Ege Bölgesi Adilcevazlılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (EBAD) tarafından İzmir’de piknik şöleni yapılacak.

A+A-

Ege Bölgesi Adilcevazlılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (EBAD) tarafından İzmir’de piknik şöleni yapılacak.

EBAD tarafından her yıl geleneksel hale getirilen piknik şöleni, 9 Haziran 2019 Pazar günü Buca Kaynaklar beldesi Cennet vadisinde gerçekleştirilecek.

Dernek başkanı Şakir Tutçu, yapılacak olan piknik şöleninde sıla hasreti gidereceklerini ifade ederek, "EBAD olarak her yıl olduğu gibi bu yılda tüm İzmirli hemşerilerimizin ev sahipliğinde Ege bölgesinde ve civar illerde ikamet eden Adilcevazlı hemşerilerimizle beraber yine bir sıla hasreti gidermeyi, birlikte eğlenmeyi ve birlikte dertleşmeyi planlamış bulunmaktayız. 9 Haziran 2019 Pazar günü Buca Kaynaklar beldesi Cennet vadisinde geleneksel hale getirdiğimiz pikniğimizi gerçekleştireceğiz. Türkiye'nin neresinde olursa olsun Tüm Adilcevazlıları ve Adilcevazlı hemşerilerimizin eş dost ve akrabaları ile birlikte bu güzel günümüzde beraber olmaya, eğlenmeye ve bayramlaşmaya çağırıyoruz" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7477 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum