1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Devletten Faizsiz 15 Bin TL! İşte Başvuru Detayları...

Devletten Faizsiz 15 Bin TL! İşte Başvuru Detayları...

Girişimciler için devlet tarafından 15 bin TL faizsiz kredi imkanı sağlanacak. Peki kimler 15 bin TL faizsiz kredi alabilir? Başvuru şartları neler? İşte detaylar…

A+A-

Girişimciler için devlet tarafından 15 bin TL faizsiz kredi imkanı sağlanacak. Peki kimler 15 bin TL faizsiz kredi alabilir? Başvuru şartları neler? İşte detaylar…

Girişimci kadınlara Aile Bakanlığı 15 bin TL faizsiz kredi verecek. Söz konusu kredinin alınmasından sonraki 2 yıllık süreçte geri ödemesi olmayacak. Kadınlar girişimleriyle beraber 15 bin TL’lik krediyi 6 yıl boyunca eşit taksitlerle ödeyebilecek.

Kırsal alanda meyvecilik projelerindeki kredi ödemesi ise 11 yıl. Başarılı olana hibenin verileceği bu tür projelerde son 1 yılın geri ödemesi de hibe edilecek. Başarı kriteri ise bakanlık tarafından belirlenen koşullar kapsamında değerlendirilecek. Kadınlar açtıkları iş yerlerinde en az 2 kadını çalıştırarak ve ödemelerini düzenli yaparak başarı kriterini sağlayabilecek.

15 BİN TL FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

- Bankadan kredi alamamak
- Aktif bir şekilde esnaf olmamak
- İşin gerektirdiği tüm beceri ve bilgilere sahip olmak
- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna tabi olmamak
- Kuruluşlardan aylık gelir almamak


www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 22859 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.