1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan Adilcevazlı Muhtarları Ağırladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adilcevazlı Muhtarları Ağırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Adilcevazlı muhtarları ağırladı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Adilcevazlı muhtarları ağırladı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan 27. Muhtarlar Buluşması’na Adilcevaz merkez ve köylerinden 12 muhtar katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirilen 27’nci muhtarlar toplantısına; Ankara, Artvin, Bitlis, Bolu, Bursa, Diyarbakır, Kilis, Hatay, Isparta, Kastamonu, Kırşehir, Muğla, Ordu, Samsun ve Çanakkale'den gelen muhtarlar yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 27’nci muhtarlar toplantısına Adilcevaz merkezden Cevizli Mahallesi muhtarı Rahmi Kapıcı, Orta Mahalle Muhtarı Bahattin Marangoz, Çayır Mahallesi Muhtarı Necati Değirmenci, Selçuklu Mahallesi Muhtarı Mehmet Yapan, Hıdırşah Mahallesi muhtarı Alican Çevik’in yanı sıra köylerden Bahçedere Köyü muhtarı Kasım Koyuncu, Harmantepe Köyü muhtarı Alaattin Karaoğlan, Aygır Gölü Köyü muhtarı Abdurrahman Taşkın, Yıldız Köyü Muhtarı İkram Göksoy, Karaşeyh Köyü Muhtarı Kerim Özden, Aydınlar Beldesi Kışkıllı Mahallesi muhtarı Mehmet Salih Emre ve Atatürk Mahallesi muhtarı Nadir Karamercan katıldı. 

Külliyede gerçekleştirilen muhtarlar toplantısına katılan Bahçedere Köyü Muhtarı Kasım Koyuncu, konu ile ilgili olarak sitemize yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlerin aracılığı ile Adilcevaz’a selamlarını iletti. Cumhurbaşkanımızın memleketimize ve insanımıza duyduğu bu sevgi bizleri gururlandırdı. Devletimizin ve milletimizin büyüklüğüne Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir kez daha şahit olduk. Bize verilen değer ve gösterilen ilgiden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

2345-(6).20161002191625.jpg
2345-(1).20161002191640.jpg
2345-(5).20161002191659.jpg
2345-(4).20161002191741.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 17888 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum