1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Cumali Ustanın Yaptığı Baston Payitaht Abdülhamid Dizisinde

Cumali Ustanın Yaptığı Baston Payitaht Abdülhamid Dizisinde

Adilcevaz’da baston ustası Cumali Birol tarafından 500 yıllık ceviz ağacından yapılan baston, Payitaht Abdülhamid dizisinde yer aldı.

A+A-

Adilcevaz’da baston ustası Cumali Birol tarafından 500 yıllık ceviz ağacından yapılan baston, Payitaht Abdülhamid dizisinde yer aldı.

Cumali ustanın yaptığı bu özel baston, TRT1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Abdülhamid rolünü üstelenen Bülent İnal tarafından dizide kullanıldı.

Cumali Birol, bastonun 3 haftadır dizide boy gösterdiğini ifade ederek, "Payitaht Abdulhamid'i biz sanatkârlar olarak çok özveri ile izliyoruz. Dizideki Abdülhamid Han'ın elindeki baston çok ilgimizi çekti. Bu nedenle TRT'ye bir katkı olsun diye dizide kullanılmak üzere zümrüt ve yakut taşlarıyla süslenmiş gümüş işlemeli 500 yıllık ceviz ağacından yapılmış baston yaptık. B
u baston dizide başrolde Abdülhamid Han'ı canlandıran Bülent İnal'ın eline yakıştı. Bölgemizin tanıtımına katkı sağlayacağını düşündüğümüz bastonumuzun böyle önemli bir dizide yer alması bizleri çok mutlu etti" dedi.

567-(3)-001.jpg567-(2)-001.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 11552 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.