1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Çocuklar Kayak Yapmanın Keyfini Çıkardı

Çocuklar Kayak Yapmanın Keyfini Çıkardı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde yağan karın ardından çocuklar, sokakta kızaklarla kayarak eğlenceli zaman geçirdi.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde yağan karın ardından çocuklar, sokakta kızaklarla kayarak eğlenceli zaman geçirdi.

İlçede hafta içinde aralıklarla etkili olan kar yağışı en çok çocukları sevindirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında okulların da kapalı olmasıyla birlikte evde kalmaktan bunalan ve sokakta arkadaşlarıyla bir araya gelen çocukların kızaklarla kayarak eğlenmesi renkli görüntüler oluşturdu.

Kızağı olmayan çocuklar ise çareyi poşetin ve plastik malzemelerin üstüne oturarak kaymakta buldu. Karı eğlenceye çeviren çocuklar, arkadaşlarıyla birlikte saatlerce kayarak doyasıya eğlendi.

Kayak yapan çocuklardan Abdulsamet Taş karın yağmasına çok sevindiklerini belirterek, "Karın yağmasıyla birlikte mahalle arkadaşlarımızla birlikte dışarıda oynamak ve kayak yapmak bizim için çok heyecanlı ve zevkli oldu. Kar yağdığı için çok mutluyuz. Arkadaşlarımızla birlikte adeta burayı kayak pistine çevirdik" dedi.

img-20210122-wa0006.jpgimg-20210122-wa0007.jpgimg-20210122-wa0009.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 11993 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum