1. HABERLER

  2. BİLİM - ÇEVRE

  3. Çevre Düzenlemesi Yapılan Alanda İnsan Kafatası Bulundu

Çevre Düzenlemesi Yapılan Alanda İnsan Kafatası Bulundu

Bitlis'te restorasyon çalışması devam eden Ulu Camii'nin çevre düzenlemesi esnasında yapılan kazıda insan kafatası ve kemikler bulundu.

A+A-

Bitlis'te restorasyon çalışması devam eden Ulu Camii'nin çevre düzenlemesi esnasında yapılan kazıda insan kafatası ve kemikler bulundu.

Uzun süreden bu yana Bitlis'te Ulu Camii'nin restorasyon çalışmaları devam ediyor. Kente atanan Vali İsmail Ustaoğlu'nun, kasım ayı sonuna kadar restorasyon işlerinin tamamlanması emrinin ardından çalışmalar hızlandırıldı.

Müteahhit firma tarafından gerçekleştirilen çevre düzenlemesindeki kazı çalışmaları esnasında insan kafatası ve kemikler bulundu.

Çalışmaları izleyen vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Çalışmayı durduran ekip, olay yerinde incelemelerde bulunurken, Adli Tıp Kurumunda görevli ekip de buraya gelerek incelemelerde bulundu.

Adli Tıp Kurumu görevlileri tarafından incelenmek üzere kafatası ve kemikler muhafaza altına alınırken, çalışmalara ara verildi.

watermark-(1)-002.jpg
İLKHA

Bu haber toplam 3951 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.