1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Cevizlibağ Restaurant Yeniden Hizmete Açıldı

Cevizlibağ Restaurant Yeniden Hizmete Açıldı

Adilcevaz’da bulunan Cevizlibağ otelin üst kısmında hizmet veren lokanta yeniden hizmete açıldı.

A+A-

Adilcevaz’da bulunan Cevizlibağ otelin üst kısmında hizmet veren lokanta yeniden hizmete açıldı.

İlçenin önemli yemek mekanlarından olan lokanta, bir süre hizmetlerine ara vermek zorunda kalmıştı. Lokanta, Tolga Akbaş tarafından yeniden ilçe halkının hizmetine sunulmaya başlandı.

Adilcevaz halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten İşletme sahibi Tolga Akbaş, yeni işyerlerinde deneyimli ustaların yaptığı her yörenin damak tadına uygun yemeklerle müşterilerine hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Tolga Akbaş, ilçe halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade ederek, "Cevizlibağ otel bünyesinde hizmet veren böyle güzide bir mekanın kapalı kalmasını kabullenemedim ve bir arkadaşımın da desteğiyle bu güzide mekanı halkımızın hizmetine yeniden açtığımız için çok mutluyum. Deneyimli ekibimizle hemşerilerimiz bundan böyle işletmemizde çağın ve mevsimin getirdiği yeniliklerle her yörenin damak tadına uygun yeni çeşitlerimizi ve aradıkları her türlü lezzeti bulabilme imkanına kavuşacaklar. İnşallah lokantamız yaklaşan Ramazan ayı boyunca her gün iftar saatlerinde de halkımıza hizmet vermeye devam edecek. İşyerimizin ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

img-20160521-wa0006.jpg
img-20160519-wa0016.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7436 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.